Wednesday, May 18, 2011

Oh semua tentang handphone!



hai kalian...giler lah. ni entry repost yang cik belog buat hal 13 mei hari tu. daku publish je lah yer. kalian bosan tak. jom kita sama-sama jawab soalan ni soalan mengenai handset o handphone o phone o telefon dan nama lain lah seangkatan dengan telefon. muahaha ^^

mari kita mulakan..


Phone apa yang anda guna sekarang?

Sony Ericsson C510


Dah berapa lama guna phone tu?

lebih kurang  1 tahun 5 bulan sejak disember 2009


Mesej pertama anda dapat hari ni?

sudah pasti encik tentera laut. takde orang lain dah. muahaha


Siapakah orang paling atas dalam list missed call?

encik tentera laut lagi lah. die suka buat missed2 call ni.. weeeeee~~


Mesej paling last sekali and it's from?

jap..cek phone yer.. ha ni ha 
"takut r..abg tak pernah sakit p hospital" dari encik tentera laut. hahahaha



Ringtone yang anda guna sekarang?

lagu TheLipstik- Malam yang Indah



Wallpaper phone yang anda gunakan sekarang?

Bear peluk bunga ros dari theme sony


Orang yang pertama dalam contact list?

Abg Zul a.k.a encik tentera laut. muahaha senang nama teratas sekali


Orang last dalam contact list?

Zul ayah a.k.a bapa encik tentera laut. hehehe


Phone yang di idam-idamkan?

nak beli handset Nokia C6 sekarang. still menyimpan dana untuk membelinya. 

nak support ke tanya ni?? boleh jer...kecik tapak tangan nyiru saya tadahkan, muahaha


dah habis dah soalan lah.......


sekian ^^




6 doakan hakimi jadi anak soleh:

ecadwinkyasha said...

c6 xbest..haha.c3 pink baru cute...hahaha :)

Cik Azizah said...

@ecadwinkyasha ~ nak c3 tapi rugi sebab takde 3G yunk..

c6 tu lengkap wifi,3G,touch screen dll

Dekcik said...

eh2..phone kite same lah..hehe..

Cik Azizah said...

@dekcik~ ya Allah sama ke..jijah tak perasan pon nset kamu yunk...hehehe ade jodoh ni..weee~~

AnisZahra said...

C6 comel ! Member ada guna, best jugak. hehe

Cik Azizah said...

@anis zahra~ best eh nset tu...nak jugak lah beli..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Cik Azizah Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah