♥Fresh From Oven Cik Azizah♥

Tuesday, October 4, 2011

David Beckham dan Posh Terima Baby Girl





Buat pertama kalinya Posh melahirkan baby girl buat keluarga David Beckham. Baby girl ini di namakan Harper Seven Beckham. Sebelum ni David dan Posh ada tiga orang anak lelaki Brooklyn, 11, Romeo, 8, and Cruz, 5. Kelahiran anak ke-4 David Beckham & Posh baru-baru ini benar-benar memberikan impak yang besar pada keluarga mereka. Apakan tidak, Beckham sendiri tidak boleh memegang atau mengendong anaknya jika tangan belum dibersihkan!

Tiga anak lelaki David Beckham sangat mengambil berat pada Harper.

“Tidak ada yang iri hati. Mereka semua sayangkan adik mereka. Satu-satunya konflik yang terjadi di antara anak-anak dan saya hanyalah ketika kami berebut untuk mengendongnya.” ujar David Beckham.

Selain itu, abang-abang Harper juga amat menitikberatkan kebersihan adik kesayangan mereka ini. Kerana menurut mereka, Harper sangatlah sensitif dan mereka tidak akan membiarkan Harper disentuh oleh sebarangan orang jika belum membasuh tangan lagi.

“Anak-anak saya terlalu melindungi adik mereka. Habis ditanya semua orang yang datang kerumah, ‘Tangan sudah bersih atau belum? Tahu tak apa yang perlu dilakukan sebelum kesini? Cuci tangan dahulu dan pastikan ianya bersih.’” ujar Beckham.


ghux.jpg

yippieeeee!! another spice baby is born! hehe ^^


10 doakan jijah cepat transfer semenanjung:

Marniey said...

pembersih betul.

azam said...

:) cantik

Azhafizah[フィザ] said...

gulp!comel giler!

anismelon said...

alolo..comel nye..bgus btl abg abg harper nie kan..

tieha ismail said...

hahahah dapat abang-abang yang sangat protect dia....

shida'R said...

comelnye baby.... ;)

Fara E's said...

comel kan ? ;D

liyana shamsuddin said...

wah comelnya..akhirnya dorang dapat jugak baby girl..

Saiazuan said...

anak dia ni men bola la.. huhu

Cik Azizah said...

baguskan abg2 harper ni..semuanya protect dia dr sebarang tangan kotor dan kuman..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Cik Azizah Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah