Wednesday, December 21, 2011

Draft Kad Kahwin


Assalamualaikum..


Fuh januari 2012 bakal menjelma. maknanya lagi sebulan nak ke majlis perkahwinan bulan feb. hahaha banyak benda lagi tak settle sebenarnya. tak pe selow-selow okeh.


semalam jijah terima panggilan dari company kad kawen. katanya draft kad kawen dah siap.  yeaa hepi lah bila draft kad kawen dah siap. pasni tunggu print je. tu pon dah memakan masa 3minggu kot. jijah order kad kawen ni 3 hari selepas majlis pernikahan minggu lepas dengan asben. kira seminggu dah siap draftnya.


harga kad kawen yang paling murah jijah amik 0.55/pcs. sangat murah oke. biasalah jijah kan pengantin berbajet. muahaha ^^ jijah tempah pon tak banyak hanya 700pcs je. 400 kad rumah jijah 300 rumah asben. kami buat satu kad dua pihak keluarga senang. lagipon rumah kami dekat area port dickson gak.


meh tengok draft kad kawen murah jijah ni. kad ni warna hitam putih keh. jangan mengutuk kalau dapat..hohohoho






amacam?? nampak begitu murah eh? hahaha takpe asalkan korang datang tengok maps alamat sudah la yer. last-last masuk tong sampah gak kan. muahaha^^ jimat-jimat 700pcs tak sampai pon RM400. kan lebih bajet tu. teheeeeeeeeeee~~ suka ada doa. nanti kalau korang dapat baca lah doa tu k..restu dari korang. insyaAllah ^^


tiga minggu lagi siap lah kad kawen ni. bila siap misi mengumpulkan alamat korang pulak pasni. hahaha



28 doakan jijah cepat transfer semenanjung:

AYuNG said...

simple pun okeh jijah, janji xlari bajet kita kan..:)

azam said...

cantik sangat dah ni......

budget kena jaga, nanti lepas kawin lagi byk nak pakai duit

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik pe..murah lg bgus..

lau yui dpt, yui smpan kad ni..kngn dari blogger dan kwn2 yg kawen ^__^

t depa leh lak mai kenduri yui..ahakz! angan2!

Eza Boom Boom :) said...

yup! simple tu lebih baik. Kakak Eza kawen dulu, kad dia macam besar IC card je.

cik najihah said...

nk jugak..hee

PinkUmmi said...

jgn lupe jemput akak...dah duk PD same, bleh dtg jer..jijah tak jemput kecik limpa akak..hahaha

Juliet_iRa~" said...

ok la tu..:)

janji dpt bc..hee..sbb lepas tu msti buang pnya..:)

tp ayah ira dia xbuang..sbb nt nk jemput blk utk kenduri anak2 dia ni..kekekke

Khairil said...

simply the best!....

Nens Collection said...

tahniah ye..
semoga jd isteri yg solehaha..

dhiera said...

nanti anta kad dekat kite jugak ye.. hekhek

Cik Azizah said...

@nuyui a.k.a miss YUI xpe angan2 jadi kenyataan la yunk...boleh buata terbaik dari jijah..

Cik Azizah said...

@PinkUmmi akak duk PD?? area mane..confirm jijah jemput..jangan tak datang pulak..haha

Cik Azizah said...

@dhiera booleh yunk..tapi malu la kad kita murah..hehe

cik.mila said...

jijah..kad awk hrga lebih krg cam kita...bak cni 1 kad :P

aisya said...

dah cantik la tu sis.. simple2 pun xpe.. janji bermakna.. kan kan kan? =)

shida'R said...

hehe^^ alamat shida jiejah dah tahu kot..eh yeke?? hehee..

Wanie said...

55sen murah eh jijah?wanie nak cari yg lagi murah time wanie nanti <-- lagi berbajet..haha

Cik Azizah said...

@Waniehahaha bajet tu perlu..ada lagi murah yunk..kat FB berlambak page kad kawen...

PinkUmmi said...

Dik, akak duk bdr sri sendayan tp umah sedara masa semua kat area teluk kemang n bdr sunggala.....memg dh dkt ngan rumah jijah tuh dik..

Azhafizah[フィザ] said...

cantik je design tu..hitam putih pun nice what..asal ada kan..tak sabar nak tgk real ^__^

MaYa MustWany said...

xyah beria2 kat kad je,yang penting alamat tuh bior lengkap.coz kalau mas yang kl,xberapa sgt tahu..(aceh2 kalu di ajak)hahaha..

Cik Azizah said...

@Azhafizah[フィザ] ala malu la tak cantik! huhuhu

Cik Azizah said...

@MaYa MustWany eh mest la jemput punya!

BitsBest said...

eh eh jijahhhhhhhhh

tarikh kawen kita sama lerrrr.

aduhhhh xdapek nak g kenduri jijah..kihkihkih

Cik Azizah said...

@BitsBest alamak yang..sama ke...hehe sama2 jd pengantin xleh nak g la..hehe

Nazihah Nazhifah said...

Salam jijah. Mcm mne nk tempah ye?? Kad yg dlm gmbar tu mmg 0.55/pcs ke?? Harap dpt blas ASAP. Lau nk tempah lam rm500 pcs agk2 brp ringgit boley dpt?

Nazihah Nazhifah said...

Salam jijah.. Mcm mne proses nk tempah ye?? Mmg 0.55/pcs ke yg dlm gnbar tu? Kalau sy nk tmpah dlm 500 pcs agk2 boleh dpt brp ringgit?

azizah :) said...

@Nazihah Nazhifah jijah buat kat kedai kt seremban.. bukan online..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Cik Azizah Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah