Saturday, March 2, 2013

Jeans Ibu Mengandung


Baby bump daku dah mula kelihatan bila kandungan sudah pun berusia tiga bulan..
no more normal jeans for me.. huhuhu
kena elakkan memakai jeans yang ketat terutamanya di bahagian perut sebab boleh menjejaskan tumbesaran bayi.
jadi bila mengandung ni harusslahh cari seluar jeans maternity juga..
sebab jeans ni memang pilihan daku untuk berjalan..
kekok lah kalau berjalan tanpa memakai jeans.. hehehe


so dah gaji ni wajib la rembat satu untuk di beli... hehehe
kat Kota Kinabalu mane ada Jusco, kat Parkson pon takde jual maternity wear..
terpaksa la beli online.. huhuhu

eh mengandung pon mesti lah bergaya
baru la nampak lebih berseri-seri.. hehehe



33 doakan jijah cepat transfer semenanjung:

Sally Yatiey said...

Wah.. bagus jeans ni kak ^_^

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

betul tu... jgn pakai bju ketak2.. biar longgar baby n kita pun selesa

MarnieyZ said...

wahh, nampak segak bergaya. hehe

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

sekarang jeans untuk ibu ngandung cecantikkan...dulu2 time prgnant saya suka beli kat mothers club tak pun mickey mumm

azizah :) said...

@Sally Yatiey kena pakai jeans mengandung pulak.. yg ada getah..huhu

azizah :) said...

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕ itulah kak.. nurse pon tegur hari tu..huhu

azizah :) said...

@MarnieyZ tunggu bila akak memakainya yer..hehe :)

azizah :) said...

@(Lizz) http://haslizalizz.com/ oh yeker.. jijah tak jumpa kedai2 tu kat sabah.. kalau kat semenanjung banyak la pilihan..

cik chinta said...

bli kt suria sbh rtu, sbb da 6m mmg xmuat jeans. Butik 9month. Ad jg d kk times square. Hihi

azizah :) said...

@cik chinta ooo dua tempat tu jijah jrg shooping..hehe ok2 t try lah.. tq info yer..

Chic Na said...

hot mama gitu.. :)

azizah :) said...

@Chic Na hehe ofkos la yunk :)

adnil linda said...

tyme pegnen selekeh je...pkai treksut je..da la curik treksut inciksuami..hehehe

Eza Boom Boom :) said...

mama dia hepi, baby pun hepi sekali. :) hihi.

azizah :) said...

@adnil linda elok lah tu kongsi mengongsi..hee

azizah :) said...

@Eza Boom Boom :) hehe harap2 camtu la.. :)

LiNda said...

heee...baru tau ade maternity jeans.Take care jijah n baby:)

azizah :) said...

@LiNda InsyaAllah linda :)

Nurul Husna said...

saya dah start pakai maternity jeans ni start kandungan 2 bulan lebih...selesa sgt.. :)

eima said...

kat scarlett belambak tp kat sana tak de eaon plak ..hihi ....kedai maternity tak de ek ...alahai ...kena balik sini beli byk2 la

ayut said...

wah2x...nk jgk..tp kena tnggung tahun2x akan dtg..hihi ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

msti comel kan..hihi

QasehnyaRania said...

online on online la jijah ..;)
janji dapat dik :)

Shida Radzuan said...

ewahh hehee :D

Mrs Velentine said...

makin moden sudah kan skg..

azizah :) said...

@QasehnyaRania beli online masalahnya perkhidmatan pos kat sini pulak sengal! huhuhu

Mrs Lurve said...

akak dulu berminat gak dgn jenas preggy nie, tp bila pk nk solat susah..sbb kainya yg lebih tebal berbanding maternity pants biasa..terus xjadi beli..

azizah :) said...

@Mrs Lurve untuk jijah jalan2 boleh la...lebih selesa,.

Azhafizah Md Nor said...

baguslah ade jeans untuk ibu mengandung ni..

azizah :) said...

@Azhafizah Md Nor bagus kan.. senang nak bergaya sakan..hee

Eca Dwinky Asha said...

akak!..kat CP banyak kedai jual maternity wear...suar jeans pun ada tau...kena rajin survey je..sbb dy bukan kedai khas tuk maternity woman....mcm kat Dyna Jaya,..dgn satu kedai tu,eca lupa lak nama dia.kt 1B ada satu kedai mmg tuk ibu mengandung.hehehe

azizah :) said...

@Eca Dwinky Asha oo xde kedai khas yer..patut susah nak jumpa.. akak bukan kaki shooping nak cari 1/1 kedai..hahaha

Dani Mohamad said...

cmne nk beli jeans tu sis? sy cari dlm web xde pun... ;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Cik Azizah Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah